skip to Main Content
Tijd Programma
09.15 – 10.00 uur Geen water en brood.. maar koffie, thee en zoete lekkernijen.
Daarna? Brommen!
10.00 uur In verband met opnames in het buitenland wordt Geraldine Kemper vervangen door Willem Gunneman als dagvoorzitter.
10.20 uur Door het spiegat: Richard van Hooijdonk vertelt wat je te wachten staat in de toekomst (trendwatcher & futurist).
10.55 uur Kom uit die isoleercel! Relaties, contact en digitalisering? Mens2producties legt uit hoe.
11.55 uur De petoet-dialoog: jij mag zeggen wat je ervan vindt.
12.15 uur Naar de luchtkooi voor koffie.
12.40 uur Aan de slag! Je kunt deelnemen aan één inspiratiesessie.
13.10 uur Luchten en lunch.
14.00 uur Op proefverlof: je kunt deelnemen aan één onderdeel van het vrijetijdsprogramma.
16.00 uur Terug naar de lik voor het galgenmaal: BBQ en muziek.
19.30 uur Vrij.

Je ontvangt 4 consumpties van de organisatie voor het programmagedeelte vanaf 16.00 uur, de rest is voor eigen rekening

Dagvoorzitter

Willem Gunneman

Willem Gunneman is theatermaker, discussieleider en presentator. Hij staat garant voor anders dan anders, groots en klein en verfrissend en helder. Willem is de dagvoorzitter van de Innovation Experience.

Keynote

Richard van Hooijdonk

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst waarin leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Met zijn internationale researchteam van 20 specialisten onderzoekt hij dagelijks de trends die invloed hebben op vele sectoren.

Hoofdact

Mens2Producties

Mens2Producties, twee mannen met een drive om psychologische kennis op theatrale wijze voor een breed publiek voor het voetlicht te brengen. Op zeer toegankelijke wijze, met humor en verbeelding, wordt jouw honger naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van contact en relaties gestild. Preventie in optima forma, want ‘voorkomen is beter dan genezen!’.

Om 12.40 uur ga jij naar één van deze workshops. Je haalt jouw workshopkaart op tussen 09.00 en 09.45 uur bij de informatiekraam. Zorg dus dat je er als de kippen bij bent om een kaart voor een plek in jouw favoriete workshop te bemachtigen!

 

Workshop 1
Han Tuttel: De Scherpe Pen

Hoe gaat de klant in de (nabije) toekomst een huis kopen en heeft de makelaar daar nog wel een rol in? Door in te zien wat je te wachten staat als makelaar geeft je dat kans er tijdig op in te springen. Hoe gaat dat het vak van makelaar veranderen? Han Tuttel neemt je mee in zijn visie.

 

Workshop 2
Kr8Werk in communicatie

Een sterke communicatiestrategie en goede zichtbaarheid zijn van cruciaal belang voor een bedrijf. Hoe zichtbaar ben je? En bereik je daarmee jouw klant van de toekomst? Hoe kun jij onderscheidend zijn in een markt die constant in beweging is? Kr8Werk laat zien hoe je dit inricht.

 

Workshop 3
A Star is Born!

Altijd al gedroomd van je eigen tv-kanaal? Vanaf nu stuur jij via jouw videokanaal je content de wereld in, waarbij kijkers (klanten!) kunnen deelnemen in de programmering. Een pure cloudoplossing, waaraan allerlei verdienmodellen gekoppeld kunnen worden. Oprichter Yillmaz Schoen, winnaar van Cross Media prijzen in o.a. Silicon Valley, vertelt je wat dit jou op kan leveren.

 

Workshop 4
Realworks

Waarom wachten op de marktontwikkelingen? Je wilt nú aan de slag om invulling te geven aan de toekomst van jouw makelaardij. Dat kan. Robin Kuip van Realworks laat de nieuwste ontwikkelingen zien die je direct in kunt zetten.

 

Workshop 5
Hoe kom je op voorsprong?

De markt begrijpen begint met je klant begrijpen. Hoe krijg je een volledig beeld van jouw klant en de context waarin de klant keuzes maakt? Het uitgangspunt van de klant als vertrekpunt nemen voor jouw strategie levert je een voorsprong op in de markt. Mattijs Endedijk van Satori neemt je mee in deze manier van handelen.

Vul jouw proefverlof in met één van deze activiteiten. Je haalt de kaart voor de activiteit die jij kiest op tussen 09.00 en 09.45 uur bij de informatiekraam. Voor alle programmaonderdelen geldt dat ze bij de deelnameprijs inbegrepen zijn maar vol = vol. Deelname aan de activiteiten is voor eigen risico.

Heel 2018 is Leeuwarden de Culturele Hoofdstad van Europa. Dit wordt in de stad uitbundig gevierd met diverse culturele activiteiten. Wij hebben een selectie uit deze activiteiten voor je gemaakt, waaruit je jouw favoriete beleving kunt kiezen:

 

Activiteit 1
Bezoek Brain House en Stressjam  |  Maarsingh & van Steijn friesland.nl/nl/locaties/1919636586/flo-gro-het-huis-dat-met-je-hersenen-speelt

Het huis dat met je hersenen speelt. Maak kennis met o.a. ‘Stressjam’. Een virtual reality en gaming programma wat je traint om je eigen stresssysteem te regulieren. Let op! Beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = Vol

 

Activiteit 2
Bezoek Lan Fan Taal (OBE) en Kunstinstallatie Tim Etchells  |  lanfantaal.nl/over-lan-fan-taal

Je taal vieren in een vrijstaat is het uitgangspunt van Lân fan taal. In een prachtige gebouw wordt taal in al zijn aspecten onder de aandacht gebracht. Een project van Culturele Hoofdstad 2018.

 

Activiteit 3
Bezoek Ceramiek museum ‘Made in Holland’  |  princessehof.nl/te-zien-en-te-doen

Made in Holland is al 400 jaar een wereldmerk op het gebied van ceramiek. Het Ceramiek museum toont de meest indrukwekkende topstukken uit deze collectie.

 

Activiteit 4
Bezoek Fries Museum, tentoonstelling Escher  |  friesmuseum.nl/te-zien-en-te-doen/tentoonstellingen/escher-op-reis

M.C.Escher is een van de meest bekende kunstenaars van Nederland en extra bijzonder, afkomstig uit Leeuwarden. Deze unieke tentoonstelling toont de artistieke ontwikkeling van een technisch bekwame graficus tot een wereldberoemd kunstenaar.

 

Activiteit 5
Praamvaren door stad + gids  |  praamvarenleeuwarden.nl

Met een praam vaar je door de historische grachten en singels van Leeuwaren. De gids wijst je op de meest fraaie architectuur van deze prachtige stad.

 

Activiteit 6
Bezoek Boomsma Berenburgh museum  |  boomsma.frl/pagina/6/museum.html?age=yes

Wie aan Friesland denkt, denkt aan Beerenburg. In dit museum bezoek je de destilleerderij, stap je terug in de jaren dertig en proef je zelf het Boomsma assortiment.

 

Activiteit 7
Stadswandeling met gids o.l.v. een gids  |  aguidetoleeuwarden.nl

Onder leiding van een gids op ontdekking door de fraaie binnenstad van Leeuwarden.

 

Activiteit 8
Sup Clinic of kanovaren |  supskoolleeuwarden.nl

Stand Up Paddling door Leeuwarden en heerlijk actief bezig zijn in de buitenlucht. Ervaring is niet vereist. Gepaste kleding wel handig om mee te nemen!

 

 

Activiteit 9
Vrijheid Blijheid

Shoppen of in de zon op het terras? Je bepaalt het zelf.

Op de hoogte zijn van
de laatste innovaties?

Back To Top